Aanvullend nodig voor deze site

Wat je nodig hebt voor een volledig functionerende site.. Het onderstaande moet je persoonlijk hebben of aanvragen, dat kunnen we niet voor je doen. Als je wilt kunnen we wel helpen.

Informatie over de werking van deze site en de do's en don'ts  vind je hier!

Email

Er zijn standaard geen mailadressen beschikbaar voor deze website, wel een mailadres (of meerdere) vanuit de De Coöperatie: sitenaam@decooperatie.org. We kunnen mail die per ongeluk aan bv een info-adres wordt gestuurd ook naar je forwarden. Wil je mailadressen met dit domein, dan kun je bij hosting bedrijven een mail-only abonnement afsluiten (kan ook bij onze hoster, Hostnet). De kosten bedragen zo tussen de 30 en 50 euro per jaar.

Social media accounts

(Complete links, geen gebruikersnamen - wij vullen ze voor je in als je ze opgeeft)

Voor het delen van artikelen staat standaard aan: Facebok, LinkedIn, Twitter. Meer kan in overleg

Een account bij Revue

(Als je een nieuwsbrief wilt - Mailchimp mag ook, maar daar moet je even contact opnemen. Wij vullen het voor je in als je ons de API-key die je kunt aanmaken mailt)

Je kunt het hier aanmaken

Een account bij Google Analytics

(Als je je bezoekersaantallen wilt meten)

Regelen wij voor je, laat ons weten of je een Analytics-account wilt.

Een account bij Akismet

(Als je heel veel last hebt van spam, anders hoeft het niet. Wij vullen het voor je in als je ons de API-key die je kunt aanmaken mailt)

Aanvragen kan hier

Comments

De meeste sites zetten comments tegenwoordig af, en dat is niet voor niks. Als je niet zeker weet dat je ze graag wilt hebben, kun je ze beter niet (laten) installeren. Als ze aan staan, is een account bij Akismet (zie boven) echt heel handig - anders word je overspoeld met spam. Voor de 

Een account bij Reporters Online

(Als je artikelen op je site wilt verkopen, wij vullen je account in als je ons je login en wachtwoord mailt)

Aanvragen kan hier

Tot slot

- Je kunt voor deze site gebruik maken van de RO/Coöperatie syndicatiedienst, daar zijn voorzieningen voor ingebouwd maar die staan standaard uit. Neem contact op als je die aan wilt hebben gezet: support@decooperatie.org

- We hebben een overeenkomst voor advertentieplaatsingen, ze staan standaard aan. Als je ze uit wilt (maar let op: dat scheelt je inkomsten), laat ons dat weten aub.